Vernieuwde Peugeot 508 komt deze week

Met een vleugje 308 en 408

Peugeot 508 facelift

De Peugeot 508 draait al even mee en dus ligt het voor de hand dat de middenklasser spoedig wordt gefacelift. Lang hoef je niet op die vernieuwde 508 te wachten. Peugeot meldt namelijk dat de opgefriste 508 op 24 februari zijn debuut beleeft.

In november vorig jaar doken de eerste spionagefoto's op van de gefacelifte Peugeot 508 en lang hoef je niet meer op zijn onthulling te wachten. Deze week nog - vrijdag om precies te zijn - stelt Peugeot de vernieuwde 508 aan het daglicht voor.

Die aankondiging verwerkt Peugeot in een video waarin het ook wat flarden van de vernieuwde 508 vrijgeeft. We zien onder meer spoilerwerk en een wiel van wat de sportieve PSE-versie moet zijn. Ook toont Peugeot een glimp van de grille van de vernieuwde 508. Die lijkt een stuk uitbundiger te zijn vormgegeven dan het exemplaar op de huidige modelvarianten. Het ligt voor de hand dat Peugeot de 508 voorziet van designelementen die je kent van jongere modellen als de 308 en 408. Eerdere spionagefoto's gaven al weg dat de 508 in ieder geval achterlichten met een nieuwe indeling krijgt waarbij de ledstrepen naar rechts liggen, net als bij zijn jongere zustermodellen.

Op 24 februari weten we meer, dan geeft Peugeot alle informatie én uitgebreid fotomateriaal van de vernieuwde 508 vrij. Het huidige model is inmiddels vijf jaar oud. 

Video

PRIVATE LEASE Peugeot 508

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum