Uitzwaaiversies Mercedes CLK

Mercedes-Benz CLK Grand Edition
Mercedes-Benz CLK Grand EditionMercedes-Benz CLK Grand EditionMercedes-Benz CLK Grand EditionMercedes-Benz CLK Grand EditionMercedes-Benz CLK Grand EditionMercedes-Benz CLK Grand EditionMercedes-Benz CLK Grand EditionMercedes-Benz CLK Grand Edition
De huidige Mercedes CLK is aan de laatste loodjes begonnen, maar de coupé en de cabriolet worden nog een keer onder de aandacht gebracht. Als Grand Edition smoelt de CLK extra dik.
Dat er aan een nieuwe CLK gewerkt wordt is bekend maar dat houden ze bij Mercedes uiteraard liever nog even onder de pet. Om het huidige model nog een keer een boost te geven zijn er nu speciale uitvoeringen van zowel de coupé als de cabriolet. Een Grand Edition is herkenbaar aan de speciale lakkleuren maar ook aan de AMG-stylingelementen. Een AMG-voorspoiler, dorpelbekleding met de drie letters en een andere achterbumper geven de auto net als de 18 inch wielen een sportiever aanzien. Om de wielen zitten banden in de maat 225/40 voor, achter hebben ze forsere afmetingen: 255/35. Tot de vijf Grand Editionkleuren behoren Palladium zilver, Obsidian Zwart, Indium grijs, Irridium zilver en het volgens Mercedes-Benz erg trendy Diamond wit. Voor het interieur heeft de koper keus uit Tobacco bruin leer of zwarte koeienhuid. En ja hoor, speciale matten met Grand Editionlogo maken de CLK af. Je kunt de Grand Edition bestellen als 200 Kompressor, 280, 350 (beide V6) en 500 met V8, ook de 200 CDI en 320 CDI zijn met deze aankleding leverbaar. Overigens moet je de Grand Edition wel als Avantgarde bestellen, de meerprijs bedraagt 994 euro.  

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.