'Uitspraak Tesla-scherm les voor fabrikanten' -- AutoWeek Podcast

Uitlaat aflevering 15: de GMA T.50 en het touchscreen van Tesla

Tesla Model S

Deze week in De Uitlaat bespreken Marco en Roy de nieuwe GMA T.50 als opvolger van de McLaren F1 en de Duitse rechter die het verbiedt een touchscreen aan te raken. Of loopt die uitspraak met een sisser af? Het versterkt in elk geval hun mening over het verdwijnen van knoppen.

AutoWeek heeft zijn eigen podcast: De Uitlaat. In navolging van het succes van de Achteruitkijkspiegel leek het ons leuk eens wat dieper in ons werk te duiken en een podcast geeft ons de tijd om wat uitgebreider op dingen in te gaan. Deze week bespreken Marco en Roy de opmerkelijke uitspraak uit Duitsland over touchscreens, de nieuwe T.50 van Gordon Murray en het lot van Volvo-dealers.

Luisteren kan uiteraard hieronder, maar je vindt ons ook in Apple Podcast, Spotify, TuneIN,Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen aflevering wilt missen. We mikken er vooralsnog op zo'n twee keer maand live te gaan. Fijn voor lange stukken in de auto of tijdens saai werk.

Laat in de comments weten wat je ervan vindt of wellicht heb je bepaalde suggesties waar we het een keer over moeten hebben. Vragen of input via Twitter kan via #AWUitlaat. Veel luisterplezier!

Lezersreacties (150) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.