Toyota Supra te zien tijdens Goodwood

Nog wel in de plakkers

Toyota Supra Goodwood
Toyota laat weten dat het de hagelnieuwe Supra over een week op zijn staart trapt tijdens het Goodwood Festival of Speed.

Toyota stuurt een tweet de wereld in dat de nieuwe Supra in actie te zien zal zijn tijdens het Goodwood Festival of Speed. Helaas voor wie er op heeft gehoopt te auto in vol ornaat te zoen, hij draagt ook volgende week nog een camouflageprintje.

Sinds het verdwijnen van de laatste generatie Supra in 2002 klinken om de haverklap geluiden over de terugkeer van het model. In 2007 was het Toyota zelf dat met de FT-HS Concept een vooruitblik gaf op een nieuwe sportcoupé, die in 2009 op de markt zou komen. Die is er echter nooit gekomen. In 2014 schoof Toyota de FT-1 naar voren, opnieuw een voorbode van een coupé. De komst van de auto is inmiddels bevestigd en met de GR Supra Racing Concept toonde Toyota dit jaar in Genève nog een laatste vooruitblik op het model.

Over technische details kunnen we alleen nog speculeren. We weten dat de nieuwe Supra in samenwerking met BMW is ontwikkeld. Mogelijkerwijs komt de Toyota zelfs als hybride beschikbaar, concrete aanwijzingen daarvoor vingen we onlangs op.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum