Toyota Supra duikt weer op

Op pad met BMW-broer

Toyota Supra Spionage
Toyota Supra SpionageToyota Supra SpionageToyota Supra SpionageToyota Supra SpionageToyota Supra SpionageToyota Supra SpionageToyota Supra SpionageToyota Supra Spionage
De Toyota Supra is weer voor de camera van onze spionagefotograaf verschenen.

Terwijl hier de lente langzaam maar zeker zijn intrede doet, is het in hoge noorden nog perfect weer voor wintertests. Zowel de Toyota Supra als de daaraan gerelateerde BMW 'Z5' wordt er door de sneeuw gejaagd.

De Z4-opvolger van BMW zagen we in januari nog voorbij glijden. Rond de Supra is het echter al langere tijd stil. Wat betreft spionagefoto's dan, want we kregen in februari nog deze foto's te zien met wat lijkt op de brochure van de Supra.

Helaas laten de nieuwe foto's niet veel méér zien van de auto. Nog steeds zorgt een dikke laag camouflagemateriaal voor onduidelijkheid. Toch mag het geen verrassing meer heten dat de Supra sterk geïnspireerd is op de FT-1 Concept.

Over technische details kunnen we eigenlijk alleen nog speculeren. In de eerdergenoemde brochure zou te lezen zijn dat er een 2,0-liter turbomotor met 192 pk en een 340 pk sterke 3,0-liter zescilinder in de neus komen te liggen. We wachten het af.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.