Tesla warmt op voor Model 3

Onthulling eind deze maand

Tesla Model 3
Tesla wil logischerwijs niets liever dan iedereen in zijn EV's krijgen. Het portfolio wordt binnenkort uitgebreid met de Model 3, een auto die op 31 maart uit de hoge hoed wordt getoverd.

Tesla heeft op Twitter een afbeelding geplaatst waarop de Model S naast een Model X wordt getoond. Het elektrische duo wordt vergezeld van een kleiner zwart silhouet, uiteraard stelt de zwarte verschijning de Model 3 voor. De afbeelding wordt begeleid door de uitleg dat we op 31 maart het nieuwe model te zien gaan krijgen.

Met de Model 3 richt Tesla meer dan ooit zijn pijlen op de grote massa. Het huidige Tesla-gamma - bestaande uit de Model S en Model X - liggen met hun stevige prijskaartjes niet voor iedereen binnen bereik. Het Amerikaanse prijskaartje van de Model 3 - een auto van het formaat BMW 3-serie - wordt geschat op zo'n 35.000 dollar. De totale actieradius moet op zo'n 400 kilometer komen te liggen.

PRIVATE LEASE Tesla

Lezersreacties (91) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.