Tesla Semi in beeld gebracht

Onthulling nabij

Tesla Semi teaser
Vanavond trekt Tesla het doek van de Semi, een volledig elektrische truck die nu voor de laatste keer in een teaservideo wordt getoond.

Met ongetwijfeld veel bombarie presenteert Tesla vanavond in Californië zijn elektrische Semi, een vrachtwagen die volgens Tesla-CEO Elon Musk voor een revolutie in vrachtwagenland moet zorgen.

Al lange tijd wordt er uitgebreid gespeculeerd over de specificaties van Tesla's elektrische vrachtwagen. Zo zou de kolos een actieradius van tussen de 320 en 480 kilometer moeten krijgen. CEO Elon Musk gaf te kennen dat het bereik van de 'Semi' veel hoger ligt. Om 20.00 uur Pacific Time, 5.00 uur 's morgens in ons land, weten we meer. Tot die tijd zullen we het met deze video moeten doen.

Tesla is overigens niet de enige fabrikant die een elektrische truck op de markt wil brengen. Onlangs liet dieselmotorengigant Cummins al een prototype van een dergelijke truck zien en ook Mercedes-Benz en Volvo zijn met het concept bezig.

PRIVATE LEASE Tesla

Lezersreacties (52) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.