Tesla Model 3 volgens Vorsteiner

Uiterlijk vertoon

Vorsteiner Tesla Model 3 Volta
Vorsteiner Tesla Model 3 VoltaVorsteiner Tesla Model 3 VoltaVorsteiner Tesla Model 3 VoltaVorsteiner Tesla Model 3 VoltaVorsteiner Tesla Model 3 Volta

Ook elektrische auto's ontkomen niet aan de grijpgrage handjes van tuners. Vandaag is het Vorsteiner dat laat zien wat het allemaal voor de Tesla Model 3 in huis heeft.

Maak kennis met de Tesla Model 3 'Volta', een door de Duitse tuner Vorsteiner aangeklede variant van Tesla's kleine broer van de Model S. Wie bergen extra vermogen verwacht, moet logischerwijs niet bij Vorsteiner aankloppen. Het bedrijf presenteert puur een pakket vol uiterlijke opsmuk.

Vorsteiner bewijst met zijn tuningkit dat het naar tunermaatstaven ook relatief ingetogen te werk kan gaan. Het pakket bestaat uit een voorspoiler, sideskirts, een diffuser, een achterspoiler en een speciale set lichtmetalen wielen. Alle delen, minus de lichtmetalen wielen, zijn helemaal uit koolstofvezel vervaardigd.

 

 

PRIVATE LEASE Tesla Model 3

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (30) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum