Speciaal voor Italië: Kia Venga Crossover

Kia Venga Crossover
Cross-overs zijn mateloos populair. Kia snapt dit als geen ander, en speelt slim op deze trend in door de Venga met wat kunststof panelen aan een cross-overstatus te helpen.

Kia heeft sinds 2009 de Venga in de showrooms staan. Om de auto in Italië opnieuw onder de aandacht te brengen, heeft Kia Italië een speciale gelimiteerde versie van de Venga klaargestoomd.

We zien een Venga die de gebruikelijke kunststof-behandeling heeft gekregen. De Venga Crossover krijgt beschermplaten aan de voor- en achterzijde mee en grijze kunststof delen rondom moeten de Koreaan een stoerder voorkomen geven.

Overigens zit de tot 200 stuks gelimiteerde versie behoorlijk ruim in z'n spullen. 17-inch lichtmetaal, gewijzigde mistlampen, parkeersensoren, Bluetooth-connectiviteit en een speciale kleurstelling maken allemaal deel uit van het Crossover-feestje. Helaas voor is de Venga Crossover voorbehouden aan de Italiaanse markt.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.