'Rund um Paket' voor BMW 1-serie

Rieger BMW 1-serie
Rieger BMW 1-serieRieger BMW 1-serieRieger BMW 1-serieRieger BMW 1-serieRieger BMW 1-serieRieger BMW 1-serieRieger BMW 1-serieRieger BMW 1-serieRieger BMW 1-serie
Een getunede BMW 1-serie hebben we wel vaker gezien. Maar deze van Rieger is wel érg lekker dik.

Een getunede BMW 1-serie hebben we wel vaker gezien. Maar deze van Rieger is wel érg lekker dik. 


Rieger Tuning uit het Duitse Eggenfelden ontwikkelde voor de BMW 1-serie het zogeheten 'Rund um Paket', dat bestaat uit een indrukwekkende hoeveelheid spoilers. Zo is er een grote vleugel onder de voorbumper geplaats, zijn er zijskirts met flink veel luchtinlaten. Onder de achterbumper is eveneens een spoiler geplaatst  en voor de spoiler op het dak, hebben kopers de keuze uit een hoog en een laag exemplaar. Natuurlijk is er keuze uit een assortiment velgen in maten van 18 tot 20 inch.
Niet alleen het uiterlijk kan Rieger aanpassen. Ook voor de techniek is er beperkte tuning leverbaar. Zo is er een sportuitlaatsysteem met naar keuze 2 of 4 eindlpijpen. Ook kan het onderstel wat straffer worden afgesteld. Tot slot kan Rieger de 120d opvoeren van de standaard 163 pk naar 189 pk. Het maximale koppel stijgt dan van de standaard 340 naar 400 Nm.

PRIVATE LEASE BMW 1-serie

Gerelateerde forum topics

Praat verder op het forum