Rolls-Royce Phantom als Zahra

Bespoke Phantom doet er schepje bovenop

Rolls-Royce Phantom Zahra
Rolls-Royce Phantom ZahraRolls-Royce Phantom ZahraRolls-Royce Phantom ZahraRolls-Royce Phantom ZahraRolls-Royce Phantom Zahra
Wie aan een Phantom niet genoeg heeft, kan bij Rolls-Royce een verlengde versie bestellen. Voor wie ook daar teveel geld voor heeft, heeft Rolls-Royce een bespoke-afdeling beschikbaar die je luxueuze kathedraal graag voor je aanpakt.

Vorige week kregen we van Rolls-Royce de Phantom Nautica te zien, maar de bespoke-afdeling van de Britten toont aan dat het nog een stuk extravaganter kan. Waar de Nautica namelijk een 'reguliere' 5,83 meter lange Phantom was, heeft de personaliseringsafdeling zich deze keer gestort op de Phantom Extended Wheelbase (EWB), een exclusief model dat nog eens over 25 extra centimeters beschikt.

Deze speciale one-off is Zahra gedoopt en oogt stukken ingetogener - als dat woord op een verlengde Phantom van toepassing kan zijn - dan de kleurige versies die we de laatste tijd zo vaak zien. Uiteraard beschikt de Phantom over het sterrenhemeltje vanbinnen en vinden we fraaie stiksels op de hoofdsteunen en een prachtig uurwerkje op het dashboard. Wat het moet kosten? We houden het weer op 'erg veel'.

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.