Renault met Triber naar India

Budget-MPV

Renault Triber teaser

Renault heeft vandaag de naam bekendgemaakt van een nieuwe zevenzits MPV die een uiterst vriendelijk prijskaartje moet krijgen. De nieuwkomer heet Triber.

De Indiase tak van Renault meldt dat het een nieuw model aan zijn line-up toevoegt: de Triber. Veel informatie hebben we nog niet, maar volgens Indiase media gaat het om een nieuwe zevenzits MPV die de onderkant van de Indiase MPV-markt gaat bedienen. De Triber staat dus zeer waarschijnlijk op hetzelfde platform als de Renault Kwid, een met zijn lengte van 3,68 zeer compacte cross-over die op het CMA-A-platform staat. Die basis wordt overigens ook in uitgerekt vorm gebruikt voor de Datsun Redi-Go. Het ligt in de lijn der verwachting dat die basis voor deze Triber nog verder wordt uitgerekt.

Op de moterenlijst komt in elk geval een 1,0-liter driepitter te staan, een machine die iets krachtiger zal zijn dan in de Kwid, waarin hij 69 pk en 91 Nm levert. Mogelijkerwijs komt van die atmosferische 1.0 ook een geblazen versie beschikbaar. Meer informatie volgt later dit jaar. Verwacht de auto niet buiten de Indiase landsgrenzen in de Renault-showrooms tegen te komen.

 

PRIVATE LEASE Renault

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.