Renault Clio is Private Leaseauto van het Jaar

Private Lease

Renault Clio

Leasemaatschappij Alphabet maakt vandaag de‘Private Leaseauto van het Jaar' bekend. Winnaar van 2019 is de Renault Clio.

Op de tweede plaats eindigde de Kia Niro Hybrid; de Volkswagen T-Cross werd derde. De verkiezing (bij leasemaatschappij Alphabet) van de Private Lease Auto vindt dit jaar voor de vierde keer plaats en is afgeleid van de verkiezing van de Leaseauto van het jaar. Vorig jaar won de Volkswagen T-Roc de verkiezing, een jaar eerder was het de Nissan Micra. De uitslag is bepaald door een online stemming waaraan iedereen mee kon doen.

Een mooi resultaat dus voor Renault, dat met de nieuwe Clio overigens ook meedingt voor de titel 'Auto van het Jaar'. Dat hoorden we eerder deze week. In de private leasesector weet de compacte Franse auto dus in ieder geval al potten te breken. Of de Clio ook een aantrekkelijke optie voor jou is als private leaseauto, kun je handig uitzoeken in de AutoWeek Private Lease Vergelijker.

PRIVATE LEASE Renault Clio

Alphabet
Renault Clio TCe 90 Equilibre (5D/5H)
€ 459
 
Leaseplan
Renault Clio Hybrid 140 Equilibre (5D/8A)
€ 481
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (43) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.