Prijzen voor nieuwe versies Maxus eDeliver9

Aanbod elektrische besteller uitgebreid

Maxus eDeliver 9

Maxus brengt nog dit jaar de elektrische eDeliver9 op de Nederlandse bedrijfswagenmarkt. Hij was al in diverse soorten en maten te bestellen en het aanbod wordt nu uitgebreid met nieuwe uitvoeringen. AutoWeek heeft de prijzen.

De eDeliver9 is een elektrische bedrijfswagen die aanvankelijk naast de elektrische EV80 wordt verkocht, maar die uiteindelijk het stokje van die op leeftijd geraakte besteller overneemt. De Maxus eDeliver9 is zoals veel andere bedrijfswagens in diverse lengte- en hoogtematen verkrijgbaar. Zo is hij straks te koop als 5,55 meter lange L2H2, maar ook als 5,94 meter lange L3H2 én als hogere L3H3. Daarbij zijn de bussen ook nog eens met diverse accupakketten verkrijgbaar. De prijzen van de versies met 72 kWh en 89 kWh accu's waren al bekend en ook wisten we wat de L2H2 met 52 kWh-accu moest kosten. AutoWeek kan nu melden wat de L3H2 en L3H3-uitvoeringen met dat kleinere 52 kWh-pakket moeten opbrengen.

Maxus rekent een fiscale prijs van € 55.490 voor de eDeliver9 L3H2 met 52 kWh accu. Die is daarmee fors goedkoper dan de L3H2 met 72 kWh-accu, daarvoor rekent Maxus namelijk € 63.990. De L3H3 met 52 kWh accupakket wisselt vanaf € 56.490 van eigenaar. Hoe ver de L3's met 52 kWh-accupakket komen, is nog niet bekend. De L2-variant schopt het met dat pakket tot 186 kilometer. In alle gevallen worden de eDeliver9's aangedreven door een 204 pk en 310 Nm sterke elektromotor.

Hier lees je meer over de elektrische Maxus eDeliver9.

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.