Prijzen Renault Master Z.E. bekend

Stekkerbus

Renault Master Z.E.

AutoWeek kan exclusief melden welke bedragen Renault minstens wil ontvangen voor de volledig elektrische variant van de vorig jaar vernieuwde Master.

In april vorig jaar stelde Renault de vanbinnen én vanbuiten bijgewerkte Master aan de bedrijfswagenwereld voor. Renaults grootste Europese bestelbus werd in juni beplakt met prijsstickers, maar de prijzen van de volledig elektrische Z.E. hield Renault nog even achterwege. AutoWeek heeft ze boven water weten te krijgen.

De Renault Master Z.E. heeft een 76 pk en 225 Nm sterke elektromotor die is gekoppeld aan een 33 kWh groot accupakket, goed voor een volledig elektrische actieradius van 120 kilometer. De vanafprijs, exclusief bpm, btw en afleveringskosten, is vastgesteld op € 63.500. Dat bedrag is voor de 5,07 meter lange dichte besteller met lengte- en hoogtemaat 1 (L1H1). De verhoogde Master Z.E. met deze lengtemaat (L1H2) moet € 64.400 opbrengen en voor de zowel langere (5,58 meter) als hogere L2H2-variant vraagt Renault € 65.300. Renault levert de Master Z.E. daarnaast ook in een 6,23 meter lange derde lengtemaat, een variant die € 66.200 moet opbrengen. Naast de dichte besteller levert Renault ook een zogenoemde 'cutaway'-variant, een versie met open achterkant die als L2H1 minstens € 63.940 en als L3H1 € 64.240 moet kosten.

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.