Prijsindicatie Morgan Aero SuperSports

Morgan Aeromax Supersports concept
Morgan Aeromax Supersports conceptMorgan Aeromax Supersports conceptMorgan Aeromax Supersports conceptMorgan Aeromax Supersports conceptMorgan Aeromax Supersports Concept
De Morgan Aero SuperSports gaat begin 2010 in productie, maar importeur B.V. Nimag komt al met een prijsindicatie voor de aluminium Morgan.
Morgan toonde de Aero SuperSports eind april ter ere van het 100-jarig jubileum van het merk. Liefhebbers kunnen 'm vanaf nu bestellen, B.V. Nimag denkt de auto volgend jaar voor 220.000 euro te kunnen leveren. De importeur uit Vianen spreekt nog van een indicatie, want in verband met koerswisselingen kan het bedrag hoger of lager uitkomen. Het lichtgewicht aluminium chassis is gelijk aan dat van de Morgan Aero8 GT3, die meedoet in het FIA GT3 kampioenschap. De 4.8 V8 van BMW is ook met zestraps automaat leverbaar. Het 367 pk sterke projectiel schiet in 4,5 tellen van 0 naar 100 en weegt slechts 1.100 kilo.

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.