Porsche 918 Spyder komt er wel...

Porsche 918 Spyder op autoshow Peking | Foto: ANP/
Porsche heeft nog geen definitieve beslissing gemaakt over de productie van de 918 Spyder, maar zijn komst, komt steeds dichterbij.
Porsche heeft tweeduizend handtekeningen van potentiële kopers van een 918 Spyder. Dat weet persbureau Bloomberg te melden. De auto moet worden verkocht voor een prijs van 500.000 euro. Als alle geïnteresseerden er eentje afnemen, brengt de 918 dus een omzet van 500 miljoen euro. Porsche gaf eerder aan duizend intentieverklaringen te willen hebben van potentiële kopers. Groen licht voor de hybride sportauto, kan dus niet lang meer duren. De 918 Spyder is in het voorjaar getoond als concept car op de Autosalon van Genève. Hij is voorzien van een 500 pk sterke V8 en een elektromotor waarmee de auto 25 kilometer kan afleggen. Op de Europese verbruikscyclus scoort deze supercar daarmee een CO2 uitstoot van 70 gram per kilometer en een verbruik van drie liter op 100 kilometer.
Video

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.