Open Maserati MC20 in beeld

Niet veel te zien

Maserati MC20 Spider

Maserati gunt ons een eerste blik op aangekondigde cabrioletversie van de Maserati MC20. Veel stelt die blik trouwens nog niet voor.

De MC20 in kwestie is namelijk helemaal ingepakt in een toepasselijk wolkenmotiefje, waarbij de Italianen uiteraard vooral bij het dak rigoureus te werk zijn gegaan. Bovendien is de interessantste kant - de achterkant - zorgvuldig buiten beeld gehouden. Wat we wel zien, komt aardig overeen met de MC20 coupé. Reken voor de open variant op een auto met een compact en licht klapdak, zoals dat in supercarland tegenwoordig gebruikelijk is. Het verschil in gewicht moet daarmee ook beperkt blijven.

Maserati spreekt zelf van de MC20 ‘convertible’ (zonder hoofdletter) en dus niet van het wellicht meer voor de hand liggende ‘Spider’ of 'Spyder'. De meest logische verklaring is echter dat Maserati de definitieve naam nog even onder de pet wil houden, dus daar gokken we dan maar op. De open Maserati MC20 moet begin volgend jaar zonder camouflage verschijnen.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum