Ook Subaru Forester krijgt Wilderness-versie

Opgeruigd

Subaru Forester WIlderness

Met een Subaru sla je in de blubber niet snel een modderfiguur en voor de Wilderness-uitvoeringen is al helemaal geen heuvel te hobbelig. Van de Outback bestond zo'n Wilderness-uitvoering al en nu dient de volgende Subaru zich aan voor een ophoogsessie: de Forester.

Subaru laat een eerste teaserfoto zien waarop een stukje van zijn nieuwe, tweede model in de Wilderness-reeks te zien is. Hoewel Subaru niet aangeeft welk model het is dat spoedig de Wilderness-behandeling ondergaat, wijzen de de naar elkaar toelopende lijnen achter de zijspiegel erop dat het de Forester betreft.

Ongetwijfeld is het Wilderness-gerecht dat Subaru de Forester ons straks voorschotelt samengesteld uit dezelfde ingrediënten als die van de Outback Wilderness. De Outback Wilderness werd ten opzichte van een reguliere Outback 2 centimeter hoger op de poten gezet, kreeg offroadbanden, een ander achterdifferentieel en een herziene cvt-transmissie. Ook kleedde Subaru de Outback Wilderness aan met zwarte kunststof sierdelen, andere dakrails, opvallende led-mistlampen en oranjekleurige details. De stoelen in de Outback Wilderness werden bedekt met waterafstotende stof.

Het is niet aannemelijk dat de Forester Wilderness naar Nederland komt, daar de Outback Wilderness tot op heden ook aan Europese neus voorbij is gegaan.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.