Nu alle prijzen vernieuwde Ford Ka+

Instappen vanaf 14.900 euro

Nu alle prijzen vernieuwde Ford Ka+
Nu alle prijzen vernieuwde Ford Ka+Nu alle prijzen vernieuwde Ford Ka+Nu alle prijzen vernieuwde Ford Ka+Nu alle prijzen vernieuwde Ford Ka+Nu alle prijzen vernieuwde Ford Ka+Nu alle prijzen vernieuwde Ford Ka+Nu alle prijzen vernieuwde Ford Ka+
Ford heeft nu alle prijzen uit de doeken gedaan van de vernieuwde Ka+.

In februari dit jaar stelde Ford de vernieuwde Ka+ aan de wereld voor. De compacte hatchback is er voor het eerst ook als opgeruigde Active, ook al liet Ford aanvankelijk weten dat die versie niet naar ons land zou komen. De vanafprijs van de Active kon AutoWeek eerder al exclusief melden. Nu heeft Ford zelf de prijslijst van de vernieuwde Ka+ bekendgemaakt en dat betekent dat we ook de prijzen van de 'non-Active' hebben.

De Trend Essential is de enige Ka+ die met de 70 pk sterke variant van de nieuwe 1.2 driecilinder beschikbaar is. Ford vraagt minimaal € 14.900 voor deze instapper. Een stapje hoger op de ladder staat de Trend Ultimate, een variant die de 85 pk sterke versie van dezelfde nieuwe 1.2 onder de kap heeft. Op z'n prijskaartje staat minimaal een bedrag van € 15.550. De Trend Ultimate is tevens als Black- en als White-editie te krijgen, deze smaken kosten beide € 16.150. De White is - je raadt het al - wit gespoten en heeft een zwart dak en zwarte spiegelkappen. Bij de Black is die kleurstelling andersom. 15-inch zwart lichtmetaal met een wit inzetstuk is bij allebei de versies standaard.

Bovenaan de statusladder regeert de al vermelde Active, een auto met een prijskaartje van € 18.030.

Facelift

Vanbuiten is de vernieuwde Ka+ te herkennen aan zijn vernieuwde grille, standaard aanwezige mistlampen met C-ontwerp en nieuwe bumpers. Vanbinnen past Ford nieuwe materialen toe. De boel wordt opgevrolijkt door de aanwezigheid van chroomkleurige accenten.

De Ka+ Active moet je zien als een stoer aangeklede variant van de Ka+. De auto staat 2,3 centimeter hoger op zijn poten, is voorzien van zwarte kunststof aankleding rondom, heeft een afwijkende grille, skidplates en afwijkende bumpers rondom. Zwarte buitenspiegelkappen en zwarte dakrails maken samen met speciale 15-inch wielen deel uit van de standaarduitrusting.

Lezersreacties (43) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.