Notoire bandenprikker nam honderden auto's te grazen

Bandenwissel lekker band winterband zomerband

Inwoners van Capelle aan den IJssel en omstreken kunnen weer met een gerust hart hun geparkeerde auto achterlaten zonder te vrezen hem met een of meerdere lekke banden terug te vinden. De politie heeft namelijk een lang gezochte bandenprikker opgepakt.

Vrijdagavond heeft de politie een 34-jarige Capellenaar opgepakt die heeft bekend in en rondom Capelle aan den IJssel autobanden te hebben lekgestoken. De politie had de verdachte al in het vizier, maar de vandaal werd opgepakt nadat een inwoner van Krimpen aan den IJssel de politie belde vanwege een verdachte situatie, zo meldt het AD.

In de Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel zijn de afgelopen dagen honderden aangiftes gedaan van mensen die hun auto met een of meerdere lekgestoken banden terugvonden. De opgepakte Capellenaar zegt de autobanden met een mes te hebben lekgestoken. Op de vraag 'waarom in hemelsnaam?' is vooralsnog geen antwoord gekomen. Overigens verdenkt de politie de Capellenaar ook van het stelen van een fiets.

Lezersreacties (37) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.