Nieuwe Mercedessen bestormen Stelviopas

Mercedes-Benz CLK
Mercedes-Benz E-klasse | Foto: Lucas VerbekeMercedes-Benz E-klasse | Foto: Lucas VerbekeMercedes-Benz E-klasse | Foto: Lucas VerbekeMercedes-Benz CLKMercedes-Benz E-klasse | Foto: Lucas VerbekeMercedes-Benz E-klasse | Foto: Lucas Verbeke
Doet u deze zomer tijdens de vakantie de Alpen aan, dan bestaat de kans dat u geheimzinnige voertuigen tegenkomt, zwaar ingepakt met zwart materiaal. Zoals deze Mercedessen die afgelopen week gefotografeerd werden door onze collega's van Moto73.
De collega's van Moto 73 waren voor een grote motorentest op de spectaculaire Stelviopas, in het Italiaanse Süd-Tirol. Net zoals de Großglockner een geliefd testparcours voor fabrikanten in de Alpen. Op de beelden ziet u de mensen van Mercedes-Benz die de nieuwe E- en CLK-klasse de bochtenrijke pas opjagen. De nieuwe coupé komt het eerst van de twee nieuwelingen. Begin 2009 wordt de CLK Coupé geïntroduceerd, in de zomer van volgend jaar volgt de CLK Cabriolet. Voor het eerst zal de CLK ook met 4Matic vierwielaandrijving leverbaar zijn, waarmee Mercedes de concurrentie nadoet. De Audi A5 is er immers als Quattro, en van de BMW 3-serie Coupé bestaan X-versies. Nieuwe E-klasse In het voorjaar van 2009 komt de geheel vernieuwde E-klasse. Die draagt de interne code W212 en deze foto's geven al veel van het lijnenspel prijs. Dat is geheel in de stijl van de C- en de S-klasse. De nieuwe E-klasse zal geheel volgens de laatste mode worden uitgerust met verlichting met LED-techniek.

Lezersreacties (30) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.