Nieuwe BMW 1-serie toont kijkers

Voor- en achterlichten in beeld

Nieuwe BMW 1-serie toont kijkers
Het is geen geheim meer dat BMW een nieuwe 1-serie klaarstoomt. Vandaag duikt die auto opnieuw op en dit keer zijn zowel de koplampen als de achterlichten beter te zien.

De nieuwe 1-serie wisselt van DNA. Waar de huidige hatchback nog een achterwielaangedreven auto is, staat de nieuwe derde generatie op het in de basis voorwielaangedreven UKL-platform, dat we kennen van auto's als de Mini Countryman en de 2-Serie Tourers. Die nieuwe basis zal onder andere voor meer binnenruimte zorgen. De verschuiving naar voorwielaandrijving moet ook een positief effect hebben op de bagageruimte van de 1-serie.

In grote lijnen zal het exterieur van de nieuwe 1-serie geen grote schok zijn. BMW overgiet een grotere hatchbackcarrosserie met de meest recente details van zijn designtaal. De verlichting met de hexagonale dagrijverlichting is daar een voorbeeld van. Ook in het interieur wordt de 1-serie natuurlijk fors anders. Hier verwachten we onder meer een groot, boven op het dashboard geplaatst scherm.

Eind dit jaar of begin volgend jaar moet de 1-serie op de markt verschijnen.

PRIVATE LEASE BMW 1-serie

Arval
BMW 116i (5D/6H)
€ 525
 
Alphabet
BMW 118i Business Edition (5D/7A)
€ 599
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.