Na Adam komt Opel Karl Rocks

Compacte Opel gooit nuchterheid overboord

Na Adam komt Opel Karl Rocks
Hoewel de Karl van Opel als het nuchtere broertje van de hippe Adam kan worden gezien, gaat de optisch aangepakte Rocks-uitvoering niet aan de auto voorbij.

Het ophogen van hatchbacks en stationwagons is een hype die maar niet wil overwaaien. Opel doet vrolijk mee met de Rocks-versie van de Adam, maar nu wordt het gamma verdubbeld met deze Karl Rocks. Zoals we gewend zijn van dit soort versies krijgt Opels vijfdeursaanbod in het A-segment matzwarte bumpers, 'bodembeschermers' en dakrails mee.

Bovendien heeft de auto een achttien millimeter grotere bodemvrijheid dan de reguliere Karl. De meest opvallende wijziging is echter aan de achterzijde te vinden. Daar verruilt de kentekenplaat zijn plek op de bumper voor een positie op de achterklep. De kans is aanwezig dat dit kenmerk terugkomt op een eventuele facelift van de 'gewone' Karl. Aan de binnenzijde heeft de Karl Rocks 'Favo' gedoopte bekleding die niet beschikbaar is op andere versies. Wie niet kan wachten om zo'n Karl Rocks te bestellen, moet toch nog even geduld hebben: zijn prijs is nog niet bekend.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (89) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.