Mercedes X-klasse in handen van tuners

Prior Design sleutelt aan pick-up

Mercedes-Benz X-klasse Prior Design
Nog voordat de reguliere Mercedes-Benz X-klasse bij ons op de weg is verschenen, hebben tuners de pick-up al onder handen genomen.

Als eersten mogen de mannen bij Prior Design aan de slag om de nieuwe Benz, zo zeggen ze zelf, meer een 'agressief werkpaard' te maken. Als basis nam Prior Design een X-klasse met de Power-uitrusting. Deze staat normaal al bovenaan de uitrustingsladder, maar wordt nu extra aangedikt. Zo is de voorbumper onder handen genomen en vallen de extra grote ventilatieopeningen in het oog. Ook zijn er twee strips ledlampen gemonteerd als dagrijverlichting. Verder werden de wielkasten opgepompt en werd de achterbumper op de tekentafel gelegd.

Er is nog niet gesproken over een AMG-behandeling voor de X-klasse. Toch wordt er een AMG-stylingset leverbaar bij Prior Design. De meest geschikte versie om de AMG-behandeling te ontvangen, zou het V6-model zijn met 258 pk en 550 Nm zijn. Prijzen voor het pakket zijn verder nog niet bekend.

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.