Meer dieselkeus bij BMW 1-serie Cabrio

BMW 1-serie cabriolet
BMW 1-serie cabrioletBMW 1-serie cabrioletBMW 1-serie cabrioletBMW 1-serie cabrioletBMW 1-serie cabrioletBMW 1-serie cabriolet
BMW breidt het aantal dieselversies van de 1-serie Cabrio uit. De open 1-serie wordt ook als 118d en 123d leverbaar. Verder krijgen alle 1-series het verbeterde iDrive bedieningssysteem.
De 1-serie Cabrio was er al met dieselmotor, de 2.0 met 177 pk. Van diezelfde motor bestaat ook een tammere versie, die nog altijd 143 pk levert en als 118d door het leven gaat. Daarmee zit de 118d Cabrio in 9,5 seconden vanuit stilstand op 100 km/h en het gemiddelde verbruik zit op 4,9 liter diesel per 100 kilometer. Dat levert 'm een gunstig lage CO2-uitstoot van 129 gram per kilometer op. En dan is er ook nog de 2.0 viercilinder diesel met twee turbo's die het als 123d tot 204 pk en 400 Nm schopt. Deze komt in de herfst ook als Cabriolet. Daarmee is de 1-serie Cabrio erg snel, 0 tot 100 duurt maar 7,5 seconden. Wat de nieuwe versies gaan kosten en wanneer ze precies bij de dealers staan, kan de importeur op dit moment nog niet melden. Verder krijgen alle 1-series het nieuwe iDrive waarbij knoppen rondom de grote draaiknop ervoor zorgen dat je makkelijker door de menu's kunt lopen. Ook het scherm voor onder meer navigatie is aangepast. Mensen die kouwelijk aangelegd zijn kunnen stuurverwarming aankruisen op de optielijst.

PRIVATE LEASE BMW 1-serie

Alphabet
BMW 118i Business Edition (5D/7A)
€ 599
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.