McLaren MP4-12C volgens Vorsteiner

McLaren MP4-12C Vorsteiner
Niets is heilig bij tuners, ook een exoot als de McLaren niet. De Duitse tuner Vorsteiner heeft de MP4-12C de werkplaats ingerold, en dít is het resultaat.

Momenteel wordt er in de knip- en plakhal van Vorsteiner nog hard gewerkt aan de MP4-12C, toch krijgen we alvast een tweetal computertekeningen voorgeschoteld. We kennen de stijl van Vorsteiner al als, naar tuning-maatstaven, redelijk subtiel. Deze werkwijze lijken de Duitse designers ook toe te gaan passen op een van de meest extreme auto's die Engeland ons te bieden heeft.

We zien een witte MP4-12C die voorzien is van een sportieve bodykit. De voorbumper wordt vervangen door een koolstofvezel exemplaar, daaronder krijgt-ie een voorlip van hetzelfde materiaal aangemeten. Een diffuser van het lichtgewicht materiaal ontbreekt uiteraard niet, daarboven zien we eveneens een andere achterbumper.

Ook de achterspoiler krijgt een strook koolstofvezel opgeplakt. Van voren staat de Britse exoot op 20-inch VS-310-lichtmetaal, achter meten z'n schoenen 21-inch. Op motorisch vlak blijft de rappe Brit helemaal origineel. Wat het sportkostuum voor de MP4-12C moet gaan kosten, is nog niet bekend.

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.