Maserati Levante volgens Startech

Klaar voor Genève

Maserati Levante volgens Startech
Maserati Levante volgens StartechMaserati Levante volgens StartechMaserati Levante volgens StartechMaserati Levante volgens StartechMaserati Levante volgens StartechMaserati Levante volgens Startech
Meer tuner-nieuws voor Genève: Startech toont hoe het de Maserati Levante het liefst ziet.

Startech is een submerk van tuner Brabus. Waar Brabus zich alleen met modellen van Daimler bezighoudt, is Startech in het leven geroepen om Maseratis, Bentleys, Jaguars, Land Rovers en Range Rovers te 'verfraaien'. Vandaag wordt de Levante in een Startech-pak gehesen.

De Levante wordt rondom volgehangen met koolstofvezel spoilerwerk. De lichtgewicht onderdelen worden bevestigd aan de reguliere bevestigingspunten, wat het gemakkelijker maakt om de originele bumpers te monteren als je toch spijt krijgt van je aankoop. Op de bestellijst komt een speciaal uitlaatsysteem te staan dat alleen beschikbaar komt voor de Levante met de twinturbo-V6 in het vooronder. 21-inch lichtmetaal is in diverse smaken leverbaar, waaronder exemplaren met een centrale wielmoer. Aan motorische tuning wordt nog gewerkt.

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.