Lexus GS F laat zich zien - met facelift

Lexus GS F teaser
Lexus warmt ons met twee teasers alvast op voor een nieuw 'high performance' F-model dat op de beursvloer in Detroit onthuld zal worden. Wij zetten in op de GS F, die het uithangbord wordt van de gefacelifte GS.

Correct us if we're wrong, maar deze twee foto's rieken sterk naar de F-versie van de GS. Deze koplampen hebben we echter nog niet eerder gezien. Het zou ons dus niet verbazen als Lexus van de gelegenheid gebruikmaakt om de gefacelifte GS uit de doeken te doen. Het model is in z'n huidige gedaante sinds 2012 op de markt.

De afgelopen tijd hebben we met enige regelmaat prototypen van een snelle GS voorbij zien komen, wat onze vermoedens ondersteunt. Van een IS F hebben we immers nog niets gezien. Wat er precies onder de kap huist, is nog even afwachten. Maar als het dezelfde 5,0-liter V8 uit de RC F is, hoor je ons niet klagen. Volgens de geruchten krijgt-ie zelfs nog meer pk's dan de 477 stuks uit de RC F.

Op 13 januari wordt de auto officieel onthuld op de persdag van de NAIAS-autoshow in Detroit, we hopen voor die tijd al meer duidelijkheid te krijgen over de auto, waarvan we hier nog slechts een klein stukje te zien krijgen.

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.