Lekker premium: Lada Largus VIP

Lada Largus VIP
Het Russische concern AvtoVaz heeft de hoge heren binnen het concern uit hun Infiniti's QX56 geschopt. Deze Lada Largus VIP zal de luxueuze kolossen gaan vervangen.

AvtoVaz heeft een regel ingevoerd die stelt dat het topmanagement voortaan in Lada's moet rondgaan. Nu kun je je topmannen natuurlijk niet in een reguliere gerebadgede Dacia Logan MCV van de eerste generatie naar huis sturen. Met deze VIP-uitvoering van de Largus hoopt AvtoVaz passender vervoer te hebben.

Deze Largus VIP onderscheidt zich van de versies voor de gewone stervelingen met een krachtiger 1,6-liter viercilinder. In de burger-Largus is de sterkste uitvoering goed voor 105 pk, de VIP-versie heeft - dankzij bemoeienis van Lada Sport - 135 Russische trekpaarden onder de kap. Vanbuiten krijgt de Largus zwarte lichtmetalen wielen, een zwart dak, een 'racegrille', chroomaccenten en mistlampen. Nepleer en nephout zorgen in het interieur voor wat premiumgevoel, aldus Lada.

Op 27 augustus toont Lada z'n premium-Largus aan het grote publiek tijdens de Moskou Motor Show.

Lezersreacties (37) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.