Lada Vesta klaargestoomd voor WTCC + fotospecial

Lada Vesta - X-Ray Concept 2 - Vesta WTCC
Lada Vesta - X-Ray Concept 2 - Vesta WTCCLada Vesta - X-Ray Concept 2 - Vesta WTCCLada Vesta - X-Ray Concept 2 - Vesta WTCCLada Vesta - X-Ray Concept 2 - Vesta WTCCLada Vesta - X-Ray Concept 2 - Vesta WTCCLada Vesta - X-Ray Concept 2 - Vesta WTCC
Lada doet behoorlijk z'n best om de show te stelen op de Moskou Motor Show. Naast de nieuwe Vesta en de X Ray Concept 2 heeft het merk nu de Vesta WTCC onthuld!

Lada is bezig om z'n imago te verbeteren. Eerder deze week zagen we dan eindelijk de Vesta in vol ornaat en als verrassing had het merk de X-Ray Concept 2 voor ons in petto. Daar is nu een derde aandachtstrekker bijgekomen: de Vesta WTCC!

Met onder andere de Granta is Lada alweer enige jaren actief in de WTCC-kampioenschappen. Deze Vesta WTCC - met z'n stoere en zwaar bespoilerde verpakking - mag in de lente van volgend jaar z'n kunsten op het circuit laten zien. Specificaties zijn vooralsnog niet bekend.

Zowel de reguliere Vesta als de X-Ray Concept 2 waren eerder nog niet officieel. We moesten het met slechts een handjevol foto's van dubieuze kwaliteit doen, maar dat maken we vandaag goed met een heuse Lada Fotospecial waarin we de drie Russische noviteiten uitgebreid laten zien!

Voor wie het oorspronkelijke bericht gemist heeft: de Vesta is een nieuwe sedan van Lada en komt mogelijk zelfs naar ons deel van Europa. De X-Ray Concept 2 is een Dacia Sandero met een andere verpakking en komt waarschijnlijk alleen op de Russische markt.

Lezersreacties (30) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.