Irmscher Opel Grandland X als Black & White

In actiepak

Opel Grandland X Irmscher Black & White

Ook tuners doen aan actiemodellen, zo blijkt. Vandaag schuift Irmscher namelijk de Grandland X Black & White naar voren.

In 2017 kregen we van Irmscher zijn visie op de Opel Grandland X te zien. Diezelfde auto is nu gehuld in een Black & White-actiejas. Volgens Irmscher staat de speciale uitvoering op nieuw 20-inch Heli Star-lichtmetaal, exemplaren die zwart of gepolijst zijn. Daarnaast komt -ie over zwarte sidebars te beschikken. Houdt het daarbij op? Welnee, Irmscher gaat helemaal los en geeft de Grandland X Black & White - houd je vast - een set speciale vloermatten.

De al bekende Irmscher-aankleding blijft behouden, zoals de Irmscher-kenmerkende grille en aangepast bumperwerk rondom. De Grandland X ligt verder drie centimeter dichter op het asfalt.  Volgens de Duitse tuner moet je er als de kippen bij zijn als je er eentje wilt hebben. Er komen namelijk slechts honderd exemplaren beschikbaar.

PRIVATE LEASE Opel Grandland

Alphabet
Opel Grandland 1.6 Turbo Hybrid 224pk GS Line (5D/8A)
€ 709
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.