GM-logo op elke auto

GM-logo op elke auto
General Motors gaat op elk product een GM-logo plakken. De autogigant hoopt dat de acht merken hiermee beter worden gelinkt naar het moederbedrijf.
General Motors gaat op elk product een GM-logo plakken. De autogigant hoopt dat de acht merken hiermee beter worden gelinkt naar het moederbedrijf.  Genaral Motors gaat op elke auto en vrachtauto die in Amerika wordt verkocht een GM-logo plakken. Het concern kampt met kwakkelende verkopen en hoopt op deze manier de acht merken beter naar elkaar te linken. Tot de stal van General Motors in de VS behoren Chevrolet, Buick, GMC, Cadillac, Hummer, Saab, Saturn en Pontiac.
"De naam General Motors is in sommige gevallen een betere naam onder het publiek dan het automerk," aldus een woordvoerder van GM. "Een extra logo op de auto's betekent dat General Motors achter het product staat." General Motors is een van de weinige autofabrikanten die geen auto's onder de naam van het concern produceert.

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.