Gelekt: Audi R8 Spyder

Audi R8 Spyder
Traditioneel onthult Audi het grote shownieuws aan de vooravond van een autoshow, maar in het geval van de R8 Spyder is het niet gelukt om de auto tot die tijd onder de pet te houden. De eerste foto's zijn namelijk gelekt.
In tegenstelling tot wat de geruchtenmachine beweerde, krijgt de R8 Spider geen targadak maar een conventionele cabriokap. De achterkant van de auto vertoont duidelijk verwantschap met z'n grote broer, de Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder. De kenmerkende 'sideblades' zijn uiteraard verleden tijd.
Omdat het gelekte foto's betreft, is er qua technische gegevens nog niets officieel bekend. Volgens de internettamtam krijgt de Spyder in de eerste instantie de 5,2-liter V10 met 525 pk onder de kap.
Audi heeft diverse primeurs op de IAA staan. Naast de R8 Spyder maakt ook de A5 Sportback z'n showdebuut. Bovendien verwachten we de onthulling van een elektrische R8 en een RS3.

Lezersreacties (86) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.