Gelekt: Audi R8 E-Tron

Audi R8 E-Tron
Audi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-TronAudi R8 E-Tron
Dit is 'm dan: de Audi R8 E-Tron. De elektrische R8 moet dé knaller van Audi op de IAA worden. Het merk uit Ingolstadt wilde 'm pas morgen onthullen, maar flink wat beelden zijn al voortijdig op het internet beland.
Omdat het om gelekt materiaal gaat, moeten wij u de details van de elektrische R8 vooralsnog schuldig blijven. Naast de R8 E-Tron toont Audi op de IAA in Frankfurt ook de R8 Spyder. Dat Audi juist op de IAA een elektrische R8 toont, is niet geheel toevallig. Aartsrivaal Mercedes-Benz toont in Frankfurt een 533 pk sterke, elektrische SLS AMG. Die is weliswaar heel snel, maar heeft een beperkte actieradius. Morgen weten we of Audi de verhouding pk's/actieradius beter voor elkaar heeft.

Lezersreacties (73) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.