Gelekt (2): BMW 2-serie Active Tourer!

Renault Twingo en BMW 2-serie Active Tourer gelekt
Niet alleen bij Renault balen ze op dit moment als een stekker, ook het feestje van BMW is enigszins verpest doordat er een afbeelding van de 2-serie Active Tourer voortijdig op internet is beland.

Net als de Renault Twingo stond ook de officiële onthulling van de Active Tourer voor middernacht gepland. Maar zoals tegenwoordig meer regel dan uitzondering is, heeft ook BMW zijn nieuws niet onder de pet weten te houden. De eerste foto van de Active Tourer staat net als de Twingo op de nieuwe cover van ons zusterblad AutoBild.

Met de Active Tourer, die onder de vlag van de 2-serie valt, boort BMW een nieuw segment aan. Een MPV hadden ze immers nog niet, laat staan eentje met voorwielaandrijving. Het nieuwe platform doet ook dienst onder de nieuwe Mini. De driecilinders uit die auto zullen eveneens onder de kap van de nieuwe BMW terechtkomen.

Leuk, zo'n korrelige uitgelekte foto, maar het uiterlijk van de Active Tourer kende sinds december eigenlijk al geen geheimen meer, nadat er spionagefoto's van een compleet ongecamoufleerd exemplaar opdoken.

Kort na middernacht volgt alle officiële informatie en het bijbehorende fotomateriaal van de BMW 2-serie Active Tourer.

PRIVATE LEASE BMW 2-serie Tourer

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (37) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.