Gefacelifte MG TF op AutoRAI

MG GT concept
Opnieuw een primeur op de AutoRAI. Voor het eerst zal de gefacelifte MG TF te zien zijn.

Opnieuw een primeur op de AutoRAI. Voor het eerst zal de gefacelifte MG TF te zien zijn.

Het grootste nieuws op de stand van MG Rover is de gefacelifte MG TF. Wat er precies aan de auto gewijzigd zal zijn, houden de Britten nog even onder de pet. Naast de vernieuwde roadster is ook de coupé-versie van de TF op de AutoRAI aanwezig. Volgens de Nederlandse importeur zou het gaan om een "redelijk productierijp" exemplaar. Dát de coupversie er komt, is dus zeker. Wanneer precies, is nog ongewis.
De Rover 75 Coupé, waarvan onlangs ook een studiemodel is getoond, staat voorlopig even in de koelkast. Concrete plannen met de auto zijn er voorlopig niet. "Maar er is niet definitief besloten dat de 75 Coupé wordt geannuleerd," aldus een woordvoerster.
Naar alle waarschijnlijkheid zal MG Rover niet aanwezig zijn op de Autosalon van Genève. "Een dergelijke beurs neemt een flinke hap uit het budget. Daarnaast zijn er zo veel primeurs, dat kleinere nieuws weinig aandacht krijgt. Dat zijn de voornaamste redenen voor MG Rover om Genève over te slaan. Tijdens de beurzen in het najaar zijn we er weer bij," aldus de Nederlandse woordvoerster van MG Rover.