Frisse snuit voor Citroën Berlingo

Citroën Berlingo facelift
Citroën Berlingo faceliftCitroën Berlingo faceliftCitroën Berlingo faceliftCitroën Berlingo faceliftCitroën Berlingo faceliftCitroën Berlingo faceliftCitroën Berlingo faceliftCitroën Berlingo facelift
Citroën geeft de Berlingo voor de tweede keer een facelift. In Genève kunnen we er voor het eerst een rondje omheen lopen.

De huidige Berlingo verscheen in 2008 op de markt en werd in 2012 nog van een facelift voorzien. Inmiddels zijn we weer zo'n drie jaar verder, en in plaats van een compleet nieuw model laat Citroën in Genève een wederom gefacelifte Berlingo zien.

Vorige week toonde Citroën al de Mountain Vibe, een 'ruig' aangeklede versie van de opgefriste Berlingo. Toen konden we al zien dat de neus iets aangepast zou worden. De productieversie van de 'ludospace' krijgt inderdaad nieuw bumperwerk met verplaatste led-dagrijverlichting en ook de grille is opnieuw ontworpen. Bovendien zijn er twee nieuwe kleuren beschikbaar: Acier Grey en Moka Brown.

Nieuw is een 7-inch touchscreen waarmee - vanaf november dit jaar - Mirror Screen mogelijk is, waarmee je je smartphone aan het infotainmentsysteem van de auto koppelt. Active City Brake is van de partij evenals een achteruitrijcamera. Ook nieuw zijn de Blue HDi-dieselmotoren, waarvan de zuinigste 4,1 l/100 km verbruikt.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum