Ford Edge als Vignale in Genève

Cross-over met luxueuze aankleding

Ford Edge Vignale
Vorige week berichtte Ford over uitbreiding van zijn Vignale-lijn. In Genève zouden we nieuwe luxueuze modellen zien, waarvan deze Edge er een is.

Vorige week kondigde Ford niet alleen aan een nieuwe Performance-auto mee te brengen - waarschijnlijk de reeds gepresenteerde Fiesta ST200 - naar de beursvloer van Genève, ook zou de Vignale-lijn er uitgebreid worden. Tot op heden is alleen de Mondeo in een driedelig kostuum te krijgen, maar daar komt verandering in.

Ford sprak over nieuwe Vignale-modellen. Welke dat zijn, is nog niet geheel duidelijk. Wel kunnen we er dankzij Chinese media alvast één bevestigen: de Edge. We zien een Edge in Genève staan met de kenmerkende verchroomde 'Vignale-wielen'. Een mogelijke andere Vignale-kandidaat is de S-Max.

Net als de Mondeo zal ook de Edge Vignale over verchroomde handgrepen en spiegelkappen beschikken. Ook de grille en de omlijstingen van de mistlampen glimmen je tegemoet. Vanbinnen ongetwijfeld hele stapels fraai leer, Alcantara en andere zaken die 'premium-sfeer' uit moeten ademen. In Genève kunnen we de glimmers van dichtbij bekijken.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.