Flarden nieuwe Renault Clio opgedoken

Nog even geduld

Renault Clio teaser

Vanochtend gaf Renault de eerste foto's van het interieur van de nieuwe Clio vrij en in een video die door de fabrikant zelf is gepost, zijn ook de eerste stukjes van het exterieur zichtbaar.

Uit de foto's die vanochtend door Renault werden vrijgegeven, was het volledig nieuwe interieur van de op stapel staande verse Clio te zien. Je hoeft het interieur van de huidige Clio er niet naast te houden om te kunnen zien wat er allemaal is veranderd, maar voor de buitenkant van de jongste generatie lijkt dat niet op te gaan.

Althans, niet bij een snelle blik op de flarden van de Clio die we zien in een video met ontwerpgoeroe Laurens van den Acker. Renault lijkt voor de vormgeving van het exterieur van de vijfde generatie Clio namelijk de weg van de evolutie te bewandelen. Aan de voorzijde zijn het vooral de koplampen, met C-vormige led-dagrijverlichting, die opvallen. In een weerspiegeling in één van de achterste zijruiten zien we verder al een deel van de gewijzigde achterlichtunits. De verlichting achterop lijkt net als die van bijvoorbeeld de Mégane een 'uitlopertje' te krijgen, al is die uitloper achterop de Clio stukken bescheidener van formaat.

Verder is op een schets op de muur al te zien dat Renault de 'verstopte' handgrepen van de achterste portieren nog geen vaarwel zegt en dat de raampartij ogenschijnlijk wordt omlijst met chroom. Het kunststof paneel dat Renault voorheen aan de onderzijde van de portieren plakte, lijkt vervangen te worden door een chroomstrip van een bescheidener formaat.

Morgenochtend worden alle open plekken ingevuld, dan laat Renault namelijk de foto's van het exterieur zien. Nog even geduld dus!

PRIVATE LEASE Renault Clio

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum