Facelift voor de GL-klasse

Facelift voor de GL-klasse
Mercedes-Benz pakt flink uit op de New York International Auto Show. Een van de noviteiten is de gefacelifte GL-klasse.
De belangrijkste wijziging aan de GL is dat alle motoren nu voldoen aan de Euro 5-eisen. Het gemiddeld verbruik daalt over de gehele range met vijf procent. Verder krijgt elke GL voortaan standaard het PreSafe-crashdetectiesysteem mee. Intelligent Light System (ILS) is nu een optie.
De gefacelifte GL heeft nieuwe bumpers, andere chromen beschermingsdelen voor en achter en andere uitlaatpijpen. Aan de voorkant trekken een nieuwe grille en led-dagrijverlichting de aandacht. Mercedes-Benz biedt nieuw lichtmetaal aan, waarvan de diameter uiteenloopt tussen 18 en 21 inch. Binnenin verwent het Duitse merk u met lederen bekleding met contrasterende stiksels. In de GL 500 is dit nappa leder. Alle GL's krijgen een nieuw instrumentarium, een multifunctioneel stuurwiel met nappalederen bekleding en de NeckPro anti-whiplash hoofdsteunen.
Momenteel kunt u de vernieuwde GL bewonderen in New York. In de loop van de zomer verschijnt de opgefriste SUV bij u in de showroom.

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.