Exclusiviteit McLaren 675LT heeft z'n prijs...

McLaren 675LT
McLaren toonde in Genève de 675LT, een op alle fronten verbeterde versie van de 650S. Helaas moeten de liefhebbers wel flink in de buidel tasten voor dit knappe staaltje engineering ...

De Nederlandse prijs van de 675LT is namelijk maar liefst 387.750 euro. Ondanks de forse prijs zijn er in Nederland echter al zes exemplaren verkocht, meldt McLaren. In totaal bouwt de fabrikant 500 exemplaren van de 675LT.

De kopers van de Longtail krijgen een auto met een 3,8-liter V8 met 675 pk onder de kap. 200 km/h staat al na 7,9 seconden op de teller en de topsnelheid is 330 km/h.

Er zijn nog flink wat opties beschikbaar die de prijs ver over de vier ton kunnen tillen. Zo is er het Carbon Exterior Pack, dat de 675LT voor 9.500 euro van flink wat extra koolstofvezel voorziet. Het Clubsport Pack van 6.130 euro maakt de 675LT klaar voor circuitgebruik. Dit pakket omvat namelijk een titanium rolkooi, vierpuntsgordels en een brandblusser.

De echte liefhebber wil echter het Chris Goodwin Pack, vernoemd naar de chef-testrijder van McLaren. Dat pakket kost maar liefst 26.810 euro, maar dan krijg je wel de beide andere pakketten, plus McLaren-oranje remklauwen, ultralichte wielen met stealth-design en interieurafwerking in zwart en alcantara.

Andere opties zijn een 10-speaker Meridian hifisysteem (3.800 euro) en een McLaren Track Telemetry-app met drie extra camera's (4.090 euro).

Wie interesse heeft in een 675LT, kan zich melden bij Louwman Exclusive in Utrecht.

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.