Exclusieve 'Last of Last' Rolls in de etalage

Laatste Phantom Drophead Coupé te koop

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé Last of Last
Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé Last of LastRolls-Royce Phantom Drophead Coupé Last of LastRolls-Royce Phantom Drophead Coupé Last of LastRolls-Royce Phantom Drophead Coupé Last of LastRolls-Royce Phantom Drophead Coupé Last of Last
U spaart exclusieve Rolls-Royces en u heeft de Phantom-serie bijna compleet, zegt u? Haast u dan met gezwinde spoed naar Saoedi-Arabië, want daar staat deze allerlaatste Drophead Coupé te koop.

Het is alweer even geleden dat de sedanversie van de Phantom in 2003 wereldkundig werd gemaakt. De bijna tweeënhalve ton zware manifestatie van Britse deftigheid kreeg in 2008 een topless broertje in de vorm van de Drophead Coupé, een auto die je sindsdien voornamelijk terugziet in rapvideo's en op dure mensen-bijeenkomsten op het landgoed van Goodwood. Of met een of andere sjeik achter het stuur. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het een geweldige auto is om te zien; over smaak valt niet te twisten.

Enfin, van de Drophead Coupé is onlangs het aller- aller- állerlaatste exemplaar van de productieband gerold: deze zogenoemde 'Last of Last'-editie. En reken maar dat je helemaal het mannetje of vrouwtje bent als je komt aanrijden met dit enorm exclusieve wit-blauwe gevaarte met een motorkap van geborsteld aluminium. Over de prijs is niets bekend, maar die zal ongetwijfeld flink hoger zijn dan de € 551.000 (inclusief belastingen) van een reguliere Drophead Coupé. Mocht u desondanks toch geïnteresseerd zijn: hij staat in de Seven Car Lounge in Saoedi-Arabië.

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.