Duke Dynamics maakt BMW Z4 extra breed

BMW Z4 Duke Dynamics
Tuner Duke Dynamics komt met een hele reeks producten voor de BMW Z4. De Canadezen houden het niet bij een verlagingssetje en een uitlaat: vrijwel elk carrosseriepaneel is aangepast of vervangen.

Koolstofvezel is het sleutelwoord bij de verbouwing van Duke. Het Canadese bedrijf vervangt de voor- en achterbumper, monteert sideskirts, maakt de wielkasten een heel stuk breder en schroeft zelfs een eigen motorkap en achterklep op BMW's tweezitter.

Hoewel dit soort aanpassingen altijd aan smaak onderhevig zijn, is in ieder geval duidelijk dat Duke Dynamics z'n best heeft gedaan het design zo goed mogelijk te integreren in de oorspronkelijke vormgeving. De voorbumper loopt naadloos over in de spatbordverbreding, en ook de ventilatieopeningen in de flanken zien eruit alsof ze door BMW zelf bedacht zijn.

Wie voor een dergelijke extreme ombouw gaat, kan natuurlijk niet om accessoires als een aangepaste uitlaat en een fraai setje velgen heen. De wielen die op deze Japanse demo gemonteerd zijn meten 20 inch, en gaan door het leven onder de naam SSR Executor CV01. Wat ze kosten is niet bekend, maar dat geldt niet voor de bodykit: die mag weg voor omgerekend 7.585 euro.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.