Delta4x4 zet Volkswagen Amarok op hoge hakken

Delta 4x4 Volkswagen Amarok
Zoek je de equivalent van hoge dameshakken voor je Volkswagen Amarok? Zoek niet verder, want Delta4x4 heeft ze voor je!

De Duitse firma Delta4x4, die zich al dertig jaar lang bezig houdt met het aanpakken van off-road-auto's, lijkt er een sport van te maken om auto's op zo groot mogelijke wielen te zetten. Zo ook met de Volkswagen Amarok, die met 23-inch wielen hoger van de grond komt te staan dan menig andere pick-up. De wielen maken deel uit van de Elements4-lijn, volgens Delta4x4 'het antwoord van de auto-industrie op Jimmy Choo.' Oftewel, dameshakken voor auto's, dus. De prijs mag er ook zijn, met 6.600 euro, al krijg je daar ook bijpassende Cross Contact-banden van Continental bij.

Verder biedt de tuner wielkastverbreders aan voor 1.800 euro, en meldt er doodleuk bij dat die noodzakelijk zijn om de wielen goed te laten passen. Momenteel werkt Delta4x4 nog aan een set om de ophanging aan te passen, waarbij de voorkant 80 millimeter dichter bij de grond komt. Wanneer die set beschikbaar komt, is echter vooralsnog niet bekend.

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.