Chrysler PT Cabrio verfraaid

Chrysler PT Cruiser Cabriolet Startech
De Chrysler PT Cruiser is al geen auto voor verlegen mensen. Wie zijn PT Cabrio na aanschaf nog eens langs brengt bij tuner Startech, weet zeker dat voortaan alle ogen op hem zijn gericht.
De Chrysler PT Cruiser is al geen auto voor verlegen mensen. Wie zijn PT Cabrio na aanschaf nog eens langs brengt bij tuner Startech, weet zeker dat voortaan alle ogen op hem zijn gericht. Op de Chrysler PT Cruiser Cabrio van Startech is rijkelijk gestrooid met verchroomde onderdelen. De standaard grille wordt bijvoorbeeld in zijn geheel vervangen door een door Startech vervaardigd glimmend exemplaar. Daarnaast biedt Startech onder meer verchroomde buitenspiegels deurklinken en – jawel – dopjes voor de ruitenspoeiers.
Voorbijgangers die niet opkijken voor deze PT Cabrio, worden op zijn aanwezigheid geattendeerd door de sportuitlaat. Die geeft niet alleen de achterzijde van de auto een ander cachet, hij brengt ook een sportief geluid voort.
De Duitse tuner, die in Bottrop is gevestigd aan de Brabus-Allee (!), kan de Chrysler voorts 30 mm verlagen en voorzien van wielen van 17, 18 of 19 inch. Ook kan worden gekozen voor een leren interieur in vrijwel elke kleur, is er een sportstuur mét airbag en zijn er ook aan de binnenkant van de auto veel chromen accenten. Tot slot biedt Startech de mogelijk de PT Cabrio te voorzien van een in het dashboard geïntegreerd navigatiesysteem en kunnen in de hoofdsteunen van de voorstoelen dvd-schermen worden gemonteerd.