Chevrolet Trax - het motorenaanbod

Chevrolet Trax
Als Opel met nieuws over de Mokka komt, kan Chevrolet niet achterblijven. Dit is de laatste stand van zaken met betrekking tot de Trax. De motoren zijn bekend, in tegenstelling tot de prijzen.

De Chevrolet Trax moet het in vergelijking met zustermodel Opel Mokka stellen zonder de 1.6-motor van 115 pk. Het enige benzineblok is de 1.4 Turbo van 140 pk en 200 Nm, die is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. De 1.4 Turbo is standaard voorzien van vierwielaandrijving, bij de diesel is dat een optie. Die diesel is een 1.7 CDTI van 130 pk en 300 Nm. Ook deze heeft standaard een handbak, bij beide versies is een zestrapsautomaat leverbaar als optie. Een start/stop-systeem is alleen aanwezig bij de versies met handbak.

De duurdere versies van de Trax zijn standaard voorzien van een MyLink infotainmentsysteem, waarop je de informatie van je smartphone kunt lezen op het 7-inch touchscreen in de middenconsole. Ook is er de mogelijkheid om via je smartphone een navigatie-app te downloaden op MyLink.

Op veiligheidsgebied is de Chevrolet Trax onder andere voorzien van zes airbags, stabiliteits- en tractiecontrole, Hill Start Assist, Trailer Stability Assist (TSA) en Hill Descent Control (HDC). De Trax is leverbaar vanaf halverwege januari 2013, prijzen zijn op dit moment nog niet bekend maar die zullen naar verwachting iets onder die van de Opel Mokka liggen.

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.