Brabus neemt Smart Fortwo Cabrio onder handen

Geïnspireerd op een boot

Brabus Smart Fortwo Sunseeker
Brabus Smart Fortwo SunseekerBrabus Smart Fortwo SunseekerBrabus Smart Fortwo SunseekerBrabus Smart Fortwo SunseekerBrabus Smart Fortwo Sunseeker
Brabus slaat de handen ineen met de Engelse jachtenfabrikant Sunseeker. De nieuwe samenwerking zorgt voor de komst van de Brabus Ultimate Sunseeker Limited Edition 'one of ten', een Smart Fortwo met veel elementen die afkomstig zijn van een luxe jacht.

Bij de opening van een gloednieuwe showroom in Düsseldorf werd naast de gigantische jachten ook deze speciale Brabus gepresenteerd. Van de exclusieve tweezits cabrio worden slechts tien exemplaren gebouwd. Aan de buitenkant zien we de donkerblauwe 'Midnight Sapphire'-lak en 18-inchwielen van Brabus. De Limited Edition herken je verder aan de zilverkleurige Seeker-labels die op verschillende plekken aanwezig zijn. Voor de zetels aan de binnenkant werd er afgekeken bij het interieur van een jacht. Dat zie je terug in de twee luxe leren stoelen.

Het grootste jacht-element vind je terug op de vloer van de wagen. Daar hebben de standaard vloermatten plaatsgemaakt voor houten exemplaren. Ook in de achterbak van het wagentje ligt er hout op de vloer. Precies, net als in een boot! De auto wordt aangedreven door een 1,0-liter driecilinder turbo met 125 pk en 200 Nm. De top van de Brabus ligt op 175 km/h. Of er nog modellen beschikbaar zijn, is niet bekend. Ook de prijzen zijn nog onbekend.

PRIVATE LEASE Smart Fortwo

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum