BMW M135i xDrive verbeterd

Topversie fijngeslepen

BMW M135i xDrive
BMW M135i xDriveBMW M135i xDriveBMW M135i xDriveBMW M135i xDriveBMW M135i xDrive

BMW slijpt de topuitvoering van de 1-serie fijn. De BMW M135i xDrive wordt op detailniveau verbeterd en krijgt er dus geen vermogen bij.

De M135i xDrive is de krachtigste variant van de BMW 1-serie. Hoewel die M Performance-versie met zijn 306 pk sterke geblazen 2.0 viercilinder minder krachtig is dan zijn met een 3.0 zes-in-lijn uitgeruste sterke voorgangers M135i (326 pk) en M140i (340 pk), krijgt de actuele M135i xDrive er géén vermogen bij. Wel wordt de auto op detailniveau aangescherpt.

BMW zegt zowel de veren als de dempers van de M135i xDrive anders te hebben gekalibreerd en ook is de de wielvlucht (camber) aan de voorzijde aangepast. Daarnaast zijn onder meer de bevestigingspunten van de draagarmen gewijzigd. Volgens BMW kan de M135i xDrive voortaan sneller door een bocht, met minder overhang van de carrosserie.

Maar er is meer. BMW heeft ook de tractiecontrole tegen het licht gehouden. Het systeem moet voortaan tot tien keer sneller kunnen ingrijpen. Ook zegt BMW het kunstmatig versterkte motorgeluid dat je in het interieur hoort te hebben verbeterd.  Tenslotte zijn er nieuwe Individual-lakkleuren leverbaar op de M135i xDrive.

PRIVATE LEASE BMW 1-serie

Alphabet
BMW 118i Business Edition (5D/7A)
€ 599
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.