BMW jaagt M135i xDrive over de 'Ring'

Gewaagd aan A35 4Matic

BMW M135i spyshots
BMW M135i spyshotsBMW M135i spyshotsBMW M135i spyshotsBMW M135i spyshotsBMW M135i spyshots

Later dit jaar parkeert BMW een volledig nieuwe generatie van de 1-serie in zijn showrooms. De M Performance-versie van de nieuwe hatchback is nu op de Nürburgring gesnapt.

De nieuwe derde generatie van BMW's 1-serie breekt op een belangrijk vlak met zijn voorgangers. In tegenstelling tot zijn voorgangers, is de nieuwe 1-serie namelijk een voorwielaandrijver. Onderhuids maakt het model dan ook gebruik van het bekende UKL-platform, een basis die BMW ook toepast op de 2-serie Active en Grand Tourer. Dat je ook met een voorwielaangedreven 1-serie bakken met plezier kunt beleven, bewijzen deze spionageplaten van de M135i xDrive.

De M135i xDrive is een M Performance-model dat een 306 pk sterke 2,0-liter viercilinder onder de kap krijgt. Zoals zijn naam al doet vermoeden, beschikt de de M135i over het BMW xDrive-systeem en dat betekent dat het vermogen over alle vier de wielen wordt verdeeld. Met zijn 306 pk sterke geblazen hart kan de M135i xDrive zich perfect meten met de A35 4Matic van Mercedes-Benz. Ook die auto is namelijk 306 pk sterk.

Een ander belangrijk aspect van de nieuwe 1-serie is zijn toegenomen interieurruimte. BMW liet eerder weten dat de bagageruimte met een inhoud van 380 liter liefst 20 liter groter is dan voorheen en dat de passagiers op de achterbank 1,9 centimeter meer hoofdruimte en 3,3 centimeter meer beenruimte tot hun beschikking krijgen. Niet verkeerd.

PRIVATE LEASE BMW 1-serie

Alphabet
BMW 118i Business Edition (5D/7A)
€ 599
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (30) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.